Precisiewerk door uw stukadoor uit Deventer

Vraag een offerte aan

Stukadoorsbedrijf uit Deventer, want geen wand is hetzelfde

Neem contact met ons op

Vakkundig stucwerk uit Deventer

Informeer naar de mogelijkheden

Uw vakkundige stukadoor

Stucwerk is precisiewerk, van planning tot afwerking. U kijkt er jaren tegenaan, dus het moet eruit komen te zien zoals u verwacht. Door gebruik te maken van de juiste materialen en technieken levert Stukadoorsbedrijf D. Bannink u de beste diensten. Duidelijke afspraken zijn vanzelfsprekend: voordat wij aan de slag gaan, zetten wij uw wensen helder op papier. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten, want geen wand is hetzelfde!

Neem contact met ons op

Design of Sierpleister

Sierpleister is de term voor diverse vormen van wand- en plafondafwerking. Bekende varianten zijn onder meer spachtelputz, micro design, betonlook en marmerlook.. Bij Stukadoorsbedrijf D. Bannink uit Deventer is dit allemaal mogelijk in diverse kleuren en uitvoeringen. Vrijwel alle soorten sierpleisters zijn mogelijk.

Plafonds en wanden

Plafond en wandwerk kunnen wij op verschillende manieren voor u doen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een strakke en gladde uitvoering, maar ook schuurwerk behoort tot de mogelijkheden. De plafonds kunnen ook verfraaid worden met lijsten en ornamenten.
De gestukte plafonds en wanden kunnen worden afgewerkt doormiddel van sausspuiten met latex of muurverf. Sausspuiten geeft een egaal en gelijkmatig eindresultaat. De latex of muurverf kan in elk gewenste kleur worden toegepast.


Spuitwerk

Voordat een stukadoor begint met spuitwerk, wordt uw woning of kantoorruimte uiteraard geheel afgeplakt. Vervolgens worden de muren of het plafond helemaal gevlakt. Zo worden eventuele gaatjes en oneffenheden subtiel weggewerkt. Deze beginlaag droogt gedurende de nacht, waarna het echte spuitwerk kan beginnen. De structuurlaag wordt aangebracht op de wand of het plafond met als resultaat schitterende muren waar u jarenlang plezier van hebt.

Spackspuiten is een voordelige manier van afwerken en is dankzij de diversiteit in kleur en structuur erg populair. Tevens is het toepasbaar op vele ondergronden en overschilderbaar met muurverf.

Buitenmuren of gevel-pint

Het laten stukadoren van uw buitenmuren of gevelplint geeft het aanzicht van de woning of boerderij een mooie strakke uitstraling. Ook bij buiten stukwerk moet er een keuze gemaakt worden in de eindafwerking. Varianten zijn onder meer buiten sierpleisters, korrel of gladde afwerking.